Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

2011 szilveszteri programajnánló

2011. december 29. | Programok Friss hír jellemzői: , , , , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - 2011 szilveszteri programajnánló Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - 2011 szilveszteri programajnánló
 

2011-ben a tűzijáték mellett is számos programlehetőség közül választhat az, aki nem akarja otthon tölteni a 2011. szilveszterét.

Tűzijáték 2011 szilveszter

Tűzijáték 2011 szilveszter

Szilveszter a házibulik és az utcai bulizások ideje. Számos szórakozóhely kínál lehetőséget arra, hogy ne az utcán vagy házibuliban töltsd el az évfordulót, hanem egy koncerten vagy egy zenés táncos helyen.

Budapesten több nagyobb szabású eltérő zenei irányzatú koncert is várja az érdeklődőket. Fenyő Miklós hagyományos módon a Syma csarnokban ad koncertet. A koncerten örökzöld Fenyő slágerek fognak felcsendülni. A koncert után pedig retro disco-ra lehet ropni hajnalig Dévényi Tiborral és B. Tóth Lászlóval.

A Művészetek palotájában Az Amadinda Együttes és Presser Gábor szilveszteri koncertje lesz látható. A már hagyománynak számító óévbúcsúztató, újévet köszöntő koncert egyik legfőbb vonzereje, hogy nagyrészt olyan produkciók hangzanak el, amelyek ritkán vagy soha korábban nem voltak hallhatóak.

Az operett kedvelőinek Szilveszteri Operetthajó indul a Vigadó térről. A Magyar Állami Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult Operetthajó társulat gondoskodik a szórakoztatásról. Ismert és kevésbé ismert opera és operett slágerek csendülnek fel táncos előadással kísérve.

Aki már délelőttre is keres programot és szereti a lovas sportot, annak mindenképp javasolt az ügető meglátogatása a Kincsem Parkban. Az ügetőszilveszteren a nézők megismerhetik a lóversenyszezon legjobbjait és szurkolhatnak ismert színészeknek, sportolóknak és közéleti személyiségeknek.

Ha az underground zene iránt érdeklődünk, akkor a Party – The End – 2011 – Last New Year’s Eve nyújthatja a legjobb programot a Merlinben. A trafóházban minden nagyobb művész fellép, aki az elmúlt öt évben tiszteletét tett itt.

Azok, akik mégis az utcán kívánnak szilveszterezni a Nyugati tér, Oktogon, Vörösmarty tér meglátogatása nyújthat kellemes kikapcsolódást. A duna korzón megtekinthető az óévbúcsúztató tűzijáték és a hatalmas szilveszteri forgatagban bátran ismerkedhetünk és barátkozhatunk mindazokkal, akik szintén a bulit az utcán keresik!

Bulvár hír: , , , , , , , ,

Küldj hozzászólást