Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Albert herceg és Charlene Wittstock az esküvő után bulival ünnepelt

2011. július 3. | Aktuális Friss hír jellemzői: , , , , , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Albert herceg és Charlene Wittstock az esküvő után bulival ünnepelt Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Albert herceg és Charlene Wittstock az esküvő után bulival ünnepelt
 

Miután a tegnapi napon a monacói Albert herceg és arája egyházi szertartás keretében is házastársi fogadalmat tettek egy fantasztikus party keretében ünnepelték meg életüknek ezt a jeles eseményét.

Albert és Charlene-esküvő

Albert és Charlene-esküvő

Egy egész hétvégén át tartó rendezvénysorozattal ünnepelte II.Albert, hogy feleségül vette a 33 éves Charlene Wittstockot. Volt is mit ünnepelnie, hiszen örök hűséget fogadott a csapodár életviteléről elhíresült Playboy.

A pénteki polgári esküvő,t melynek a monacói palota trónterme adott helyszínt, hétvégén az egyházi szertartás követte. Az egyházi szertartás a hercegi palota márványtermében zajlott 3500 meghívott előtt.  Az elhúzódó katolikus ceremónián részt vett Nicolas Sarkozy, a menyasszony ruháját tervező Giorgio Armani, valamint a divatvilág másik ismert személyisége Karl Lagerfeld is. A hírességekből álló vendégseregben megtalálható volt Szergej Bubka olimpiai bajnok rúdugró, Noami Campbell, Roger Moore és nem hiányozhatott Schmitt Pál köztársasági elnökünk sem. Nem volt könnyű dolga az összegyűlteknek, mivel a nagy meleg izzasztó perceket szült számukra. Eközben Albert herceg és felesége is küzdött a több méteresre sikerült uszállyal.

Az ünneplésre a katolikus szertartást követően a Garnier operaházban és  Monte-Carlo kaszinóban került sor egy bál keretében. A szervezők úgy készültek, hogy senki sem maradhasson le az eseményekről. Élelemről is úgy gondoskodtak, hogy akár London lakosságát is vendégül láthatták volna a fényűző ceremónia után. Az est megkoronázása a látványos tűzijáték volt, mely csodálatos látványelemekkel kápráztatta el az ünneplő tömeget.

 

Bulvár hír: , , , , , , , , ,

Küldj hozzászólást