Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Albert herceg esküvője Charlene Wittstock-al

2011. július 2. | Aktuális Friss hír jellemzői: , , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Albert herceg esküvője Charlene Wittstock-al Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Albert herceg esküvője Charlene Wittstock-al
 

Az idei év esküvőkben gazdag lesz a királyi családok számára. Először Vilmos herceg vette el Kate Midleton-t, majd Albert Monaco hercege esküdött örök hűséget Charlene Wittstock-nak.

Albert herceg polgári esküvője

Albert herceg polgári esküvője

Az 53 éves Albert herceg végre rászánta magát, hogy megnősüljön. Sokan Playboy-ként emlegették a herceget, mert sok ismert és kevésbé ismert hölgy fordult már meg az ágyában. Menyasszonya a 20 évvel fiatalabb, 33 éves Charlene Wittstock Dél-Afrikai aranyérmes úszónő. A hölgy Zimbabwében született 1978-ban és anyjának köszönheti – aki úszóedző volt – , hogy olimpiai úszó vált belőle.

Monaco – bár egy kis hercegség a Riviérán  – fényűző módon ünnepli Albert herceget és Charlene Wittstock-ot egybekelésük alkalmából. Egy teljes hétvégén tart majd az esküvői ceremónia és a hozzá kapcsolódó rendezvények.

Július 1-én egy rövid, mindössze 20 perces polgári esküvő keretében mondták ki egymásnak a boldogító igent a monacói palota tróntermében. Az esküvőn mintegy 80 családtag, barát és méltóság lett meghívva, de a palotánál elhelyeztek óriás kivetítőket, melyen keresztül közel 4000-en követték nyomon az esküvői szertartását Albertnek és Charlene-k.

A szertartás után Albert herceg és Charlene a monacói palota balkonján hitvesi csókot váltott. A hitvesi csók után lesétáltak a palotatérre, ahol a polgármester Georges Marsen beszélt a hercegi párról és az esküvő fontosságáról.

Albert herceg felesége

Albert herceg felesége

A beszéd után a palotában állófogadást rendeztek a meghívottak tiszteletére. Az estét Jean-Michel Jarre koncertje tette feledhetetlenné a hercegi pár és az egybegyűltek számára. Tüzijátékkal egybekötött hatalmas koncertet adott a hercegi pár tiszteletére.

A mai napon az egyházi szertartásra került sor a monacói palota főudvarán. A menyasszony egyszerű szabású ám elegáns ruhában jelent meg, mely jól hangsúlyozta tökéletes alakját. A ruha Giorgio Armani divatcézár keze munkáját dicséri. A fátyol és a ruha is kiegészítőktől mentes, egyszerű letisztult vonalat képviselt. A menyasszonyt az örömapa kísérte az oltárhoz, ahol újra örök hűséget esküdtek isten színe előtt is.

Bulvár hír: , , , , , ,

Küldj hozzászólást