Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Ircsi és Csoki küzd Marci és Kati mama ellen az ÖsszeCsapáson-ÖsszeEsküvők

2011. november 2. | ÖsszeEsküvők Friss hír jellemzői: , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Ircsi és Csoki küzd Marci és Kati mama ellen az ÖsszeCsapáson-ÖsszeEsküvők Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Ircsi és Csoki küzd Marci és Kati mama ellen az ÖsszeCsapáson-ÖsszeEsküvők
 

A rezidencián élőknek ma sem volt könnyű dolga. Döntés előtt álltak. Meg kellett nevezniük Marci és Kati mama ellenfelét. Továbbá ott volt a Niko-Ricsi ügy, mellyel a lányok lakosztályára visszatérő fiataloknak el kellett számolniuk. Az ÖsszeEsküvők legutóbbi adása ezúttal sem szűkölködött eseményekben.

Mónika-ÖsszeEsküvők

Mónika-ÖsszeEsküvők

Niko és Ricsi nagy port kavart estéje véget ért. A másnap reggel kínosan indult. Tisztában voltak azzal, hogy hamarosan vissza kell sétálniuk a lányos lakosztályba és színt kell vallaniuk. Kezdetben azon gondolkodtak, hogy hazudniuk kellene, ám visszanézve a felvételeket szembesültek a tettükkel. Niko önmagát is gusztustalannak tartotta és elmondása szerint  legjobban ezt a cselekedetét bánta mióta beköltözött az ÖsszeEsküvők házába.

Belépve a lakosztályba fagyos hangulat fogadta őket. Niko és Ricsi késlekedés nélkül félrehívta Mónikát, hogy színt valljanak neki. Mónika a tények meghallgatás után faképnél hagyta őket, majd magányosan sírta ki magát, míg Marci a vigasztalására nem érkezett. Marci tudja, hogy Nikó sajnálata csak színjáték és taktika áll a tettei mögött. Ricsit azonban hibásnak tartotta, amiért belement ebbe a szituációba.

Gyakorlatilag mindenki elítélte Nikó tettét, de Ági mama azt mondta továbbra is Niko mellett áll, emellett azonban Mónikát is vigasztaló ölelésben részesítette. Csenge is kifejtette ellenérzései Nikóval szemben és nem is rejtette véka alá, a csábító szemébe mondta egyáltalán nem pozitív véleményét. Marci is elbeszélgetett a taktikázó lánnyal ám valószínűleg őt nem győzte meg ártatlanságáról.

Ricsi minden bátorságát összeszedve Mónika elé állt, ám csak még jobban felzaklatta a lányt. Ennek ellenére tudja, hogy Mónika szereti annyira, hogy meg fog neki bocsátani. Ricsi édesanyja Éva is kiborult a fia tette miatt és nem érti, hogy hogyan tehette ezt a fia. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy akkor beszéli meg fiával, ha ő kezdeményez, azonban azt elmondta, hogy ha ez a játék része volt akkor egyedül kell a továbbiakban játszania.

Ricsi is kerülte az anyját, mivel tudta, hogy magyarázatot vár a tettére, de Mónit előre valóbbnak gondolta, így Évának várnia kellett a magyarázatra. Várt és kapott is magyarázatot, mégis értetlenül állt a történtek előtt, mivel Ricsi valós érveket nem tudott és nem is akart mondani.

A lányoknak egy anyóst kellett megnevezniük, akivel nem szeretnének  továbbiakban együtt élni. A lányok egyesével mondták el, kit szeretnének az ÖsszeCsapásra küldeni. Enikő Ági mamára, Mónika Ircsi mamára tette a jelét Csengével együtt. Diaz hasonló okokkal szintén Ircsire voksolt, Mása sem döntött másként, így ő is az Ircsi mama Csoki párosra tette a jelét. Renike csatlakozott előtte szólókhoz. Nikó a párokat féltve szintén Ircsiékre szavazott. Ircsi és Csoki hat jelet gyűjtött be, így ők lettek Marci és Kati mama ellenfelei a pénteki ÖsszeCsapáson.

 

Bulvár hír: , , , ,

2 hozzászólás - “Ircsi és Csoki küzd Marci és Kati mama ellen az ÖsszeCsapáson-ÖsszeEsküvők”

  1. jozsa erzsebet szerint:

    szeretnek bele olvasni az Osszeeskuvok eletebe

  2. Marta szerint:

    REMELEM HOGY Ircsi es Csoki ment vissza a ossze Csapasrol

Küldj hozzászólást