Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Megvan a finálé három párosa az Éden Hotelben – Éden Hotel 2

2012. május 19. | Éden Hotel Friss hír jellemzői: , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Megvan a finálé három párosa az Éden Hotelben – Éden Hotel 2 Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Megvan a finálé három párosa az Éden Hotelben – Éden Hotel 2
 

Az Éden Hotel 2 11 hete és 44 része alatt elfogyasztott jópár játékost. Az utolsó héten a három bennmaradt pár küzdhet meg a fődíjért a 25 millió forintért.

Hűségpróba az Éden Hotel első szériájából

Hűségpróba az Éden Hotel első szériájából

A Viasat 3 Éden Hotel szériája 2012-ben is sikeresnek bizonyult. A csatornának ismét sikerült felzárkóznia a két nagy a TV2 és az RTL Klub mögé. Ebben nagyban hozzájárult az Éden Hotel valóságshow-juk.

Az Éden Hotel mindenképp egy sokkal mozgalmasabb valóságshow a ValóVilág-hoz képest. Jelentős eltérés a kiszavazás kérdése. A Viasat nem kalapol újabb pénzekért a kiszavazások alkalmával, így csak a reklámokból kell fenntartania magát a szériának. Nem is a nézők döntenek! Itt tényleg a játékosoknak kell eladniuk magukat és a benti viszonyoknak megfelelően alakítaniuk emberi kapcsolataikat. A nézők nem fognak megvédeni egy-egy gyengébb vagy túl erős/agresszív játékost!

A fináléba jutott három páros (Máté és Edina, Anikó és Levente, Roland és Szöcske) közül Anikó erőszakos és törtető játéka, Szöcske és Roland szürkesége az ami ValóVilág játékosként a vesztüket okozta volna egy nézői szavazáson.

Kérdés, hogy Edina és Máté eleinte őszinte viszonya, Edina valós érzelmei elegendőek lesznek-e arra, hogy megnyerjék a játékot? Máté ragaszkodása már megkérdőjelezhető! Minden esetben a játékot és a pénzt választotta Edinával szemben. A finálé hűségpróbáján ez gondot okozhat majd Edinának. Pláne, ha osztozni szeretnének a fődíjon Noémivel is!

Anikó bármikor keresztülgázolna Leventén és ha eljutnak a hűségpróbáig ez problémát fog jelenteni! Szöcske és Roland esélye pedig nem túl nagy, hogy eljussanak a hűségpróbára….

Az Éden Hotel első szériájában a régi kiesett játékosoknak volt lehetőségük dönteni, hogy ki menjen a hűségpróbára! Fontos lesz, hogy kinek milyen kapcsolata volt a kiesettekkel!

Bulvár hír: , , , , ,

Küldj hozzászólást