Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Nem vicces a villaélet-ValóVilág 5

2011. október 18. | ValóVilág6, VV6 Friss hír jellemzői: , , , , , , , , , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Nem vicces a villaélet-ValóVilág 5 Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Nem vicces a villaélet-ValóVilág 5
 

A VV5 első kiválasztása vasárnap lezajlott. Csaba lett a kiválasztott, akin most ott nehezedik a döntés, hogy taktikázik és azt hívja ki párbajra, aki ellen nagyobb esélye van visszajönni, vagy az érzései vezénylik majd és azt viszi magával, akivel a legtöbb konfliktusa volt. Hamarosan itt a kihívás ideje.

VV Gergő-ValóVilág 5

VV Gergő-ValóVilág 5

Az élet a kiválasztás után még inkább felpezsdült a villában. Az ünnepség, mely Gergő és Seherezádé első csókjának szólt, nem zajlott le vita nélkül. Veronika ugyanis szóvá tette, hogy ő nem érti miként alakulhatott ki Claudióval való szakítása után ilyen gyorsan a kapcsolatuk. Veronika azt is felhánytorgatta Serinek, hogy Gergőt érzelmi szálak kötik villán kívüli szerelméhez, Csillához. Seri szerint ez azért van, mert  Veronika féltékeny a Gergő és az ő kapcsolatára. Ezt meg is beszélte Dyával és Kingával.

Fecó sokáig szó nélkül tűrte Cristofel közönséges csajozási módszerét és úgy gondolta, ellátja néhány jó tanáccsal, hogy nagyobb sikere legyen a nőknél. Rögtönzött órát adott hódításból és el is próbáltatta a skalpvadásszal az elképzelt hódítási jelenetet. Fecó azonban nem reménykedett abban, hogy Cris hosszú távon is képes lesz alkalmazni a tanultakat. A kubai illedelmesen végighallgatta a dumagépet, majd megjegyezte a riportszobában, hogy nincs szüksége tanácsokra ezen a téren.

A lányok felszabadultak a cselédsor alól. A kocka fordult és a hölgyek eddigi feladatai a fiúk vették át. A szerepcserével Kinga is elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon Cristofelen a Csicska című ajánlólevele miatt. Veronika viselte talán a legnehezebben a helyzetet. Idegesítette, hogy szerinte barátja részt vesz az ő megalázásában Kingával karöltve. Kinga nem is tagadta, hogy a kubai leggyengébb pontján, veronikán keresztül áll bosszút.

Az elmúlt hetekben Attila gátlástalanul bántott meg mindenkit és nem igazán szálltak szembe vele. Csaba azonban vállalkozott a mindenki által került szituációra. Attila ismét bebizonyította, hogy valóban összeférhetetlen.

Csaba a kiválasztás után központibb szerepbe került. Fecó számára is szolgált néhány jó tanáccsal. Vera és Shadi volt az a két személy, akit ő javasolt, de szerinte bárkit is választ a jóképű srác mindenképpen vissza fog jönni. Cristofel és Attila is sor került a négyszem közi beszélgetésben. Attila biztos abban, hogy Csaba nem őt fogja magával vinni és arról is biztosította Csabát, hogy bármi jár a fejében az előtte nem marad titok.

Csaba meg van győződve arról, hogy Attila összeroppant és érzi, hogy a felépített kis birodalma is romjaira hullik.

A lányok Kinga vezérötletével viccet terveztek Shadi ellen. Beborsozták az ágyneműjét abban bízva, hogy szó szerint borsot tudnak így törni az orra alá. A terv nem sikerült, lebuktak, s mi több a fiúk éktelen haragra gerjedtek. Attila ismét kibontakozhatott.

 

Bulvár hír: , , , , , , , , , , , , ,

Küldj hozzászólást