Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

Olivér sem ment el Alekosz lakásavatójára

2011. július 6. | Aktuális, Celeb Friss hír jellemzői: , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Olivér sem ment el Alekosz lakásavatójára Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - Olivér sem ment el Alekosz lakásavatójára
 

Távol maradt Alekosz nagy villabéli barátja Olivér a lakásavató buliról. Alekosz a lakás méretei és a nagy létszámú meghívandó társaság miatt úgy döntött, hogy a lakásszentelőt több felvonásban tartja meg. Már az első alkalommal csalódnia kellett.

Alekosztól eltávolodnak a barátok

Alekosztól eltávolodnak a barátok

Alekosz gondosan megszervezte az első buli részleteit. Minden stimmelt  volna, ha a meghívottak a megfelelő létszámban megjelennek. Alekosz elsősorban országos cimborájára Olivérre számított, akinek ezzel is köszönetet szeretett volna mondani, hogy kampányolt érte kiszavazása után. Olivér azonban nem ment el.

Nem csak Olivér maradt távol. Éva és Szandika sem tette tiszteletét az okostojásnál. Éva és Olivér fogorvosi beavatkozásra hivatkozva maradt távol, Szandika azonban vissza sem jelzett. A nagy barát nem hajlandó hosszabb fejtegetésbe bonyolódni tényleges távolmaradásának okáról, sokat sejtetően csak annyit mondott, hogy nem ért rá és ennyi.

Alekosz azonban cseppet sem keseredett el, hiszen igazi hölgykoszorú sorakozott fel az estén szórakoztatására. Újdonsül barátnője Betty mosollyal az arcán vette tudomásul az egykori feleségjelölt Olga és Brigitta jelenlétét, sőt még az egykori menyasszonyjelölt Veronika társasága sem zavarta.

Nem ment el, vagy talán a meghívottak között sem szerepelt Tünde, aki még a villában tanúsított viselkedése ellenére is kiállt a görög mellett. Vele egyetemben mára sokan úgy gondolják, hogy a győzelem óta Alekosz nagyon sokat változott és sajnos negatív irányba. Ahogyan Tünde, úgy egykori villatársai is elfordulnak lassan tőle. Kérdés, hogy Alek mikor ocsúdik a népszerűség okozta mámorból és ébred rá, hogy mindaz, ami most körülveszi mulandó.

 

 

Bulvár hír: , , , , ,

Küldj hozzászólást