Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

X-Faktor 2 18. adás – Baricz Gergő kiesett, Muri Enikő és Kocsis Tibor a fináléban

2011. december 17. | X-Faktor 2013 Friss hír jellemzői: , , , , , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - X-Faktor 2 18. adás – Baricz Gergő kiesett, Muri Enikő és Kocsis Tibor a fináléban Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - X-Faktor 2 18. adás – Baricz Gergő kiesett, Muri Enikő és Kocsis Tibor a fináléban
 

Az X-Faktor 2 döntőben Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő mérhette össze tudását. A 18. adásban a harmadik helyet osztották ki. Holnap a fináléban a két legjobb csap össze a végső győzelemért.

18. adás hármas döntő - X-Faktor 2

18. adás hármas döntő - X-Faktor 2

Mentor kedvenc dala

Először azt a dalt kellett előadniuk a versenyzőknek, melyet a mentoruk a legjobbnak ítélt az egész verseny alatt. A versenyt Baricz Gergő kezdhette el.

Baricz Gergő – “Rock & Roll egy ló akkor te vagy a gazdája! Ha egy rakéta, akkor te vagy a kapitánya!” – Geszti Péter. “Nagyon jól megcsináltad a Rock & Roll hangulatot!” – Malek Miklós. “Sosem hittem volna, hogy ez a kis szerény srác idejön és felrobbantja a színpadot.” – Keresztes Ildikó.

Muri Enikő – Katona Klári – Játsz még dalát énekelte el. “Nagyon tetszik, ahogy kijössz és manír nélkül énekelsz” – Keresztes Ildikó. “Amikor megmutatod milyen az ének és a lélek kapcsolata! Gratulálok!” – Feró.

Kocsis Tibor – Queen – Somebody To Love dalát adta elő. “Rockzene irodalom legnehezebb dalát adtad elő. Nagyon fantasztikusan oldottad meg!” – Feró. “Mindig szeretem amit csinálsz. A verseny elején aggódtam, hogy nem mersz megnyílni. Ez most nagyon jó volt.” – Keresztes Ildikó. “Ez inkább George Michel verzió volt! Nem voltam nagy rajongód az elején! Kevesen tudják ezt a dalt elénekelni így ebben az országban! Gratulálok!” – Geszti Péter. “Beírtad magad ezzel a dallal az emberek emlékezetébe! Greatulálok!” – Malek Miklós…Kedvencem a Csokis Shake, győzni fognak Kocsisék…

Különleges duettek

Baricz Gergő és a KFT – Természetesen az Afrika című dalt adták elő. Gergő nagybátyja kántor és Ő kommentálta az előadást. Szerinte Gergőben az Y faktor is benne van.

Muri Enikő és Dolhai Attila – Valahol Európában – A zene az kell musical betétdalt adták elő. Már ismerték egymást, mert Kisvárdán egy tehetségkutatón Attila zsűrizett és Enikő versenyzőként megnyerte azt. Később több koncertjére meghívta őt Attila.

Kocsis Tibor és Zséda – Zséda – Mindhalálig mellettem dalát adták elő. Zséda szerint Tibor remek énekes és kiváló ember. Ő az az énekes aki Zsédára a legnagyobb hatással van. Hittel és erkölccsel áll a dalokhoz.

Amivel megismertük az X-Faktor 2 énekeseit – válogató dalaik

Baricz Gergő – Chris Isaak – Wicked Game az a dal amivel megismertük. “Egy őrült Rock & Roll sztárt látunk a színpadon akinek a szíve olyan mint a vaj.” – Feró. “Gombnyomásra előhozza a röntgen szemet!” – Malek Miklós. “Rólad sokat vitatkoznak! Figyelemmel kísérem a netet. Mi a fontos? Az ének vagy a színpadi kép?! Benned megvan az X-Faktor!” – Geszti Péter. “Elvarázsolsz és nem csak engem. Köszönöm, hogy megismerhettelek és dolgozhattam veled!” – Keresztes Ildikó.

Muri EnikőChristina Aguilera – Hurt dala. “Kicsit megérintett a szinház szele, ami nem jó egy popszínpadon.” – Keresztes Ildikó.  “Volt már jobb ez a dal. A legugolós színházi rész nem kellett volna bele.” – Geszti Péter. “Nekem tetszett. Nagyon jól állt neked.” – Malek Miklós. “A közönség látta, hogy milyen jól énekelted. Gratulálok neked!” – Feró.

Kocsis Tibor – Robbie Williams – I Will Talk and Hollywood Will Listen. “Ezt a dalt nem hiszem, hogy bárki elénekli jobban ebben az országban.” – Geszti Péter. “Szerintem most nem tettél bele annyi energiát, mint a legutóbb. Nekem így is úgy is tetszett.” – Keresztes Ildikó. “Nagyon jól énekelsz és ez a nóta iszonyú nehéz. És te megvalósítottad.” – Feró. “Emberi élet nagyon hamar elmúlik. Vannak nagy pillanatok amikre mindig emlékszik az ember, ez egy ilyen volt!” – Malek Miklós.

A nézői szavazatok alapján Muri Enikő és Kocsis Tibor továbbjutott, Baricz Gergő kiesett! A holnapi fináléban így Enikő és Tibor között dől majd el, hogy ki lesz az X-Faktor 2 győztese!

Bulvár hír: , , , , , , , ,

Küldj hozzászólást