Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6

Charlotte térhetett vissza a villába - ValóVilág6VV Dorka és Charlotte párbajából ezúttal Charlotte >>

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indul

Berki Krisztián az Arnold Sport Fitness versenyen indulIdén másodszor nevezett be Berki Krisztián az >>

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6

VV Ádám a villa új lakója - ValóVilág6VV Józsi távozása után újabb lakó érkezett >>

Megasztár 10! a TV2-n

Megasztár 10! a TV2-nMárcium15-től a Megasztár indulásának tizedik évfordulója előtt >>

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6

VV Charlotte lett a kiválasztott - ValóVilág6A ValóVilág6 harmadik kiválasztásán VV Charlotte kezén >>

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András A Dal nyertese Eurovíziós DalfesztiválIdén Kállay-Saunder András képviseli hazánkat Dániában az >>

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6

VV Józsi feladta a játékot - ValóVilág6VV Józsi kiköltözött a villából. A ValóVilág6 >>

VV Simon esküvőre készül

VV Simon esküvőre készülTovábbra is tartja magát a VV6 legkülöncebb >>

X-Faktor 2011 17. adás – Legjobb 4 versenyző a 9. élő showban

2011. december 10. | X-Faktor 2013 Friss hír jellemzői: , , , ,
Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - X-Faktor 2011 17. adás – Legjobb 4 versenyző a 9. élő showban Celeb, bulvár hír elküldése e-mailben - X-Faktor 2011 17. adás – Legjobb 4 versenyző a 9. élő showban
 

X-Faktor 2011 9. élő showjában a legjobb 4 csap össze. A 17. X-Faktor 2 adásában Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kocsis Tibor és az egyetlen női versenyző Muri Enikő van versenyben. Mindenki két dalt fog előadni. A mentor kedvenc dalát és a sajátjukat éneklik el. Ki lesz 2011-ben az év hangja?

Tarány Tamás - X-Faktor 2

Tarány Tamás - X-Faktor 2

Geszti Péternek már nincs egyetlen versenyzője sincs szemben Malek Miklóssal, akinek két versenyzőt is fel kellett készítenie.

Tarány Tamás – Vad Fruttik – Lehetek én is dalát adta elő iszonyú erővel. Ez volt az Ő kedvenc dala! “Kicsit a te történeted is! Szép volt!” – Geszti Péter. “Embertelen jó rockos hangod van! Még mindig egy kicsit visszafogott civil vagy! Ez többet kíván!” – Keresztes Ildikó. “Nekem ez elég volt, jó volt, tetszett! Szeretem, ha a trendi divatos nótával hódítanak, amit kevésbé ismer a közönség!” – Feró. “Lehetsz te az az egy aki tovább jut a háromba! Ha több lettél volna leesünk a székből!” – Malek.

Baricz Gergő – Keresztes Ildikó kedvenc dalát énekelte. “Egy showman vagy! Gratulálok!” -  Feró. “Nagyon jó hangulatot csináltál!” – Malek Miklós. “Neked áll legjobban a színpad itt a négyesben. Kicsit többet kell hallanom tőled hangban.” – Geszti Péter. “2 hete beteg, 2 hete köhög. Kijössz a színpadra és az felrobban! Imádlak!” – Keresztes Ildikó.

Muri Enikő – Vénusz – Kockahas dalát választotta. “Te vagy a legmegbízhatóbban szereplő. Nem volt annyira érdekes, de megbízható volt.” – Geszti Péter. “Lebuktál! Nem hiszem, hogy ez a kedvenc dalod.” – Keresztes Ildikó. “Jól énekeltél, ennél több is van benned.” – Malek Miklós. “Olyan két pasit kaptál, amilyen én vagyok. Szerintem a nézők ugyanazt látták amíg én, csodálatos vagy!” – Feró.

Kocsis Tibor – Bruno Mars – Just the Way You Are számát adta elő. “Imádom, hogy mosolyt csalsz az emberek arcára. Ma voltál a legfelszabadultabb. Huncut voltál.” – Keresztes Ildikó. “Volt már nagyobb varázslat amit énekeltél. Elénekelted, de kicsit varázsosabb lehetett volna.” – Geszti Péter. “Látom, hogy Malek választotta a dalt örülök, hogy jobban énekelsz nála.” – Feró. “Saját egyéniségedet hozzátetted. Gratulálok!” – Malek Miklós.

Második színpadra lépés az X-Faktor 2 17. adásában

Baricz Gergő – Zorán – Apám hitte dalát adta elő kedvenceként. “Azt hiszem sikerült valamit elkapni. Egy varázslatos virtuális fikció volt! Gratulálok!” – Feró. “Nagyon jól elregélted.” – Malek Miklós. “Jól tetted, hogy elénekelted ezt a dalt! Chris Isaac óta ez volt a legjobb előadásod.” – Geszti Péter. “Féltem, hogy kicsit poros lesz egy 21 éves szájából. Nagyon örültem, hogy elénekelted ezt a dalt. Köszönöm!” – Keresztes Ildikó.

Muri Enikő – Kelly Clarkson – Because Of You számát adta elő, mely Feró kedvence. Ezt a dalt már egyszer tavaly elénekelte, az X-Faktor 1 válogatóján. “Enikő megcsináltad nagyon szépen. Most is azt éreztem, hogy ez nagyon jó volt.” – Geszti Péter. “Dal elején féltem, hogy túl sterilre mostad ezt a dalt. Aztán megjött.” – Keresztes Ildikó. “Tavaly is tetszett, most is tetszett. Tavaly sem spóroltál, most sem spóroltál!” – Malek Miklós.

Tarány Tamás – Aerosmith – Cryin’ számával hódított. “Elképesztő a Tarány Tomi, mert úgy tudja elénekelni a legnehezebb rockdalt, hogy az arca teljesen nyugodt.” – Geszti Péter. “Egyetértek Gesztivel.” – Keresztes. “Kénytelen vagyok dicsérni téged. Imádom amit csinálsz!” – Feró. “Volt ebben erő, szívtipró voltál, megcsináltad a dalt és a közönséget is.” – Malek Miklós.

Kocsis Tibor – Demjén Ferenc – Legyen ünnep. “Ez a kedvenc dalom és csodálatosan csináltad.” – Keresztes Ildikó. “Sikerült újra fogalmaznod a dalt. Gratulálok!” – Feró. “Dalválasztás fontos ebben a versenyben és ez jó volt. Mindig attól félek, amikor te énekelsz, hogy kijön e az érzelem.” – Geszti Péter. “Igazi érzelmi változást az emberben kevesen tudnak okozni, csak az igazi művészek! Ez most sikerült neked! Gratulálok!” – Malek Miklós.

 

Bulvár hír: , , , ,

Küldj hozzászólást